پای پارافه گیلاس
پای پارافه گیلاس
مواد لازم:
کمپوت گیلاس بدون هسته ۱ قوطی
آب کمپوت ۱ پیمانه +۳قاشق سوپخوری
ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
بستنی وانیلی ۱ بسته نیم لیتری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
خمیر پای یک خمیره پخته و خنک شده ۱ عدد
طرز تهیه:
ژلاتین را در آب کمپوت ریخته و روی حرارت گرفته تا ژلاتینها حل شود و بعد بستنی را بتدریج
به اندازه یک قاشق سوپخوری هر مرتبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب شود بعد آب لیمو را
اضافه کنید و مایه را در یخچال بگذارید و وقیتی که ما یه نیم بند شد. کمپوت گیلاس خرد شده را
به آن اضافه کنید و مایه را داخل خمیر پای که قبلأ تهیه کرده اید بریزید و در یخچال بگذارید تا
کاملأ ببندد و بعد سرو کنید.
“نوش جان”