پای پارافه گیلاس

پای پارافه گیلاس

 

مواد لازم:

کمپوت گیلاس  بدون هسته                        ۱ قوطی

آب کمپوت                                          ۱ پیمانه +۳قاشق سوپخوری

ژلاتین                                               ۳ قاشق چایخوری

بستنی وانیلی                                        ۱ بسته نیم لیتری

آب لیمو ترش                                       ۱ قاشق چایخوری

خمیر پای یک خمیره پخته و خنک شده          ۱ عدد

 

طرز تهیه:

ژلاتین را در آب کمپوت ریخته و روی حرارت گرفته  تا ژلاتینها حل شود و بعد بستنی را بتدریج

به اندازه یک قاشق سوپخوری هر مرتبه اضافه  کنید و خوب  هم بزنید تا  آب شود بعد آب لیمو را

اضافه کنید و مایه را در یخچال  بگذارید  و وقیتی که ما یه نیم بند شد. کمپوت گیلاس خرد شده را

به آن اضافه کنید و مایه را داخل خمیر پای که قبلأ تهیه  کرده اید  بریزید و در یخچال بگذارید  تا

کاملأ ببندد و بعد سرو کنید.

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.