پنیر برشته (املت تخم‌مرغ و پنیر)

پنیر برشته یا املت تخم‌مرغ و پنیر، یکی از دستورهای آشپزی قدیمی از استان گیلان در شمال ایران است. این املت خوشمزه از ترکیب پنیر فتا، کره، شوید و تخم‌مرغ تشکیل می‌شود.

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • ۱۰۰ گرم پنیر فتا
  • دو عدد تخم‌مرغ
  • یک حبه سیر خوردشده
  • یک قاشق غذاخوری شوید خشک
  • نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به میزان لازم

۱. کره را در تابه با حرارت متوسط ذوب کنید.

۲. پنیر را خورد کرده و به تابه اضافه کنید و آن را هم بزنید تا پنیر ذوب شود.

۳. سپس زردچوبه و سیر خورشده را به آن بیفزایید و برای یک دقیقه تفت دهید.

۴. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی درآید.

۵. حرارت را کم کنید و ابتدا شوید و سپس تخم‌مرغ‌ها را در تابه بریزید و اجازه دهید تا بپزد.

۶. قبل از سرو، کمی از آن را بچشید و به آن نمک و فلفل بزنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.