کاپ کیک خرما
کاپ کیک خرما
مواد لازم:
شکر ۳/۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق سوپخوری
شیره خرما ۳/۱ پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم
شیر خشک ۱ قاشق سوپخوری
ماست ½ پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک میوه ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
گردو خرد شده ۶۰ گرم
چیپس خرما ۳/۱ پیمانه
نمک کمی
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و پوست پرتقال را درون ظرفی می ریزیم و با همزن می زنیم تا دانه های شکر حل شود.شیره خرما را ریخته و بعد مواد خشک (آرد و بکین پودر، نمک میوه ، دارچین،شیر خشک، نمک) را الک می کنیم و به همراه ماست اضافه می کنیم در پایان روغن و گردو و چیپس خرما را ریخته تا کاملأ مخلوط شود در کپسول مخصوص ریخته بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد می پزیم و بعد با رویه تزئین میکنیم.
مواد رویه:
پوره خرما ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم دارچین ½ چایخوری
طرز تهیه:
تمام مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شود.
“نوش جان”