کاپ کیک خرما

کاپ کیک خرما

مواد لازم:

شکر                                        ۳/۱ پیمانه

تخم مرغ                                    ۲ عدد

پوست پرتقال رنده شده                    ۱ قاشق سوپخوری

شیره خرما                                  ۳/۱ پیمانه

آرد                                           ۲۰۰ گرم

شیر خشک                                  ۱ قاشق سوپخوری

ماست                                        ½ پیمانه

روغن مایع                                  ½ پیمانه

بکینگ پودر                                 ۱ قاشق چایخوری

نمک میوه                                   ۱ قاشق چایخوری

دارچین                                      ۱ قاشق چایخوری

گردو خرد شده                              ۶۰ گرم

چیپس خرما                                 ۳/۱ پیمانه

نمک                                          کمی

طرز تهیه:

تخم مرغها و شکر و پوست پرتقال را درون ظرفی می ریزیم و با همزن می زنیم تا دانه های شکر حل شود.شیره خرما را ریخته و بعد مواد خشک (آرد و بکین پودر، نمک میوه ، دارچین،شیر خشک، نمک) را الک می کنیم و به همراه ماست اضافه می کنیم در پایان روغن و گردو و چیپس خرما را ریخته تا کاملأ مخلوط شود در کپسول مخصوص ریخته بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد می پزیم و بعد با رویه تزئین میکنیم.

مواد رویه:

پوره خرما        ۱۰۰ گرم       پنیر خامه ای           ۱۰۰ گرم    دارچین ½ چایخوری

طرز تهیه:

تمام مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شود.

“نوش جان”

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.