کرم پرتقال
کرم پرتقال
مواد لازم:
آب پرتقال ۲ پیمانه
آب ½ پیمانه
ژلاتین ۵ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
خامه ۱ پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی آب ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید بعد از حل شدن آب پرتقال را اضافه نموده تا ژلاتین کاملأ حل گردد. سپس ظرف را از روی آتش برداشته رنده پوست پرتقال را اضافه می کنیم. پس از خنک شدن با همان ظرف در یخچال قرار دهید تا ژله پرتقال کمی خودش را بگیرد ، از یخچال بیرون آورده با همزن بزنید تا پف کند و خامه زده شده را هم داخل بریزید با دقت مخلوط کرده و در قالب ژله بریزید و آنرا در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. اگر در قالب ژله ریخته اید پس از اینکه کرم بسته شد قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید تا اطراف کرم باز شود آن وقت در ظرفی برگردانید و رویش را با خلال پرتقال تزئین کنید.
“نوش جان”