کرم کارامل
کرم کارامل
مواد لازم:
تخم مرغ ۵عدد
شیر ½ ۲ پیمانه
شکر ۱۵۰گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد شربت:
شکر ۷۵ گرم
آب ½ پیمانه
طرز تهیه:
۵عدد تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم و بعد وانیل را اضافه کرده هم میزنیم بعد شیر شکر را حرارت می دهیم تا ذرات شکر حل شود . بعد شیر را به تخم مرغ زده شده اضافه می کنیم . ۷۵ گرم شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود و بعد ½ پیمانه آب را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم و حرارت را کم میکنیم تا کاملأ کارامل شود. و بعد رویش حباب شود . کارامل ذوب شده را در ظرف مورد نظر ریخته و مایه تخم مرغ را روی کارامل حل شده می ریزیم در فر ۳۵۰ درجهء فارنها یت یا ۱۷۵ درجهء سانتی گراد به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم.
“نوش جان”