کرم کارامل

کرم کارامل

 

مواد لازم:

تخم مرغ                                                   ۵عدد

شیر                                                        ½ ۲ پیمانه

شکر                                                      ۱۵۰گرم

وانیل                                                      ¼ قاشق چایخوری

مواد شربت:

شکر                                                     ۷۵ گرم

آب                                                       ½ پیمانه

 

طرز تهیه:

۵عدد تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم و بعد وانیل را اضافه کرده هم میزنیم  بعد شیر شکر را حرارت می دهیم تا ذرات شکر  حل شود . بعد شیر را به تخم مرغ  زده شده اضافه می کنیم  . ۷۵ گرم شکر را داخل  ظرفی  ریخته  روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود  و بعد ½ پیمانه آب  را به آن  اضافه می کنیم و می گذاریم  و حرارت را کم  میکنیم  تا کاملأ کارامل شود. و بعد رویش حباب شود . کارامل ذوب شده را در ظرف مورد نظر ریخته و مایه تخم  مرغ را  روی کارامل حل شده می ریزیم در فر ۳۵۰ درجهء فارنها یت   یا ۱۷۵ درجهء  سانتی گراد به مدت ۱ ساعت قرار میدهیم.

 

 

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.