کیک آلمانی
کیک آلمانی
مواد لازم:
آرد سفید ½ ۲ پیمانه
تخم مرغ ۵ پیمانه
آب سرد ۱ پیمانه
آرد برنج ۳/۱ پیمانه
شربت ½ ۱ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک کمی
پربادام تفت داده بمیزان لازم
خامه شیرین شده بمیزان لازم
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کنید، سفیده ها را باهمزن برقی بزنید تا سفید و سفت شود سپس شکر را اضافه کنید و بعد زرده ها را دانه دانه بیفزائید وانیل را اضافه کنید آب و شربت را هم بریزید و مرتب باهمزن بزنید آرد سفید و آرد برنج و بکینگ پودر را مخلوط کنید و الک کنید و به مایع بیفزائید سینی با ابعاد ۴۰ *۳۰ را کاغذ انداخته و چرب کنید و مواد را در قالب آماده بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه طبقه وسط بگذارید . و بعد از پخت و سرد شدن بصورت مربع بریده و از وسط نصف کنید بصورت مثلث و ما بین آن را خامه زده شده گذاشته و طرفین آن را در پر بادام تفت داده زده ودر کپسول گذاشته سرو کنید.