کیک آلمانی

کیک آلمانی

مواد لازم:

آرد سفید                                             ½ ۲ پیمانه

تخم مرغ                                             ۵ پیمانه

آب سرد                                              ۱ پیمانه

آرد برنج                                             ۳/۱ پیمانه

شربت                                                ½ ۱ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر                                         ½ قاشق چایخوری

شکر                                                  ۱ پیمانه

وانیل                                                  ¼ قاشق چایخوری

نمک                                                  کمی

پربادام تفت داده                                     بمیزان لازم

خامه شیرین شده                                    بمیزان لازم

طرز تهیه:

زرده و سفیده را جدا کنید، سفیده ها را باهمزن برقی بزنید تا سفید و سفت شود سپس شکر را اضافه کنید و بعد زرده ها را دانه دانه بیفزائید وانیل را اضافه کنید آب و شربت را هم بریزید و مرتب باهمزن بزنید آرد سفید و آرد برنج و بکینگ پودر را مخلوط کنید و الک کنید و به مایع بیفزائید سینی با ابعاد ۴۰ *۳۰  را کاغذ انداخته و چرب کنید و مواد را در قالب آماده بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه طبقه وسط بگذارید . و بعد از پخت و سرد شدن بصورت مربع بریده و از وسط نصف کنید بصورت مثلث و ما بین آن را خامه زده شده گذاشته و طرفین آن را در پر بادام تفت داده زده ودر کپسول گذاشته سرو کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.