کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۶ قاشق سوپخوری
آرد ۶ قاشق سوپخوری سر پر
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
نمک کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را زرده و سفیده را جدا می کنیم زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل می زنیم تا غلیظ و لیمویی رنگ شود .(الیته از شکر برای سفیده بر می داریم.) بعد سفیده تخم مرغ را در ظرفی جدا می زنیم تا کف کند بعد شکر را به آن اضافه می کنیم تا پوک شود. بعد بکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه می کنیم و سفیده را نیز اضافه می کنیم به صورت دورانی هم میزنیم و در فر ۳۵۰ درجه ء فارنهایت یا ۱۷۵ درجهء سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه می گذاریم.