کیک باقلوا

کیک باقلوا

موا لازم:

آرد                                   ۴ پیمانه

شکر                                 ۲ پیمانه

تخم مرغ                             ۸ عدد

وانیل                                 ¼ قاشق چایخوری

بکین پودر                           ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع                          ۲ پیمانه

هل                                    بستگی به میل خودتان

مواد لازم شربت:

آب                                   ½ ۱ پیمانه

شکر                                 ۲ پیمانه

گلاب                                 کمی

طرز تهیه:                                                                                           

تخم مرغ ها را با وانیل و شکر میزنیم تا حجم آن دو برابر شود بعد روغن مایع را اضافه می کنیم آرد و بکین پودر و نمک را با هم مخلوط کرده از الک رد میکنیم . ته سینی ابعاد ۴۰ در ۴۰ چرب کرده مایه را ریخته و داخل فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت۲۰ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم تا سطح روی شیرینی طلایی شود از فر بیرون می آوریم. یک لایه شربت ریخته و بعد کیک را برش می دهیم مجددأ شربت ریخته پودر نارگیل رویش می ریزیم

طرز تهیه شربت:                                                                                   

شکر و آب و گلاب را با هم در قابلمه ای ریخته تا ذرات شکر حل شود  تا شربت آماده شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.