کیک باقلوا
کیک باقلوا
موا لازم:
آرد ۴ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
تخم مرغ ۸ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکین پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ پیمانه
هل بستگی به میل خودتان
مواد لازم شربت:
آب ½ ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
گلاب کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با وانیل و شکر میزنیم تا حجم آن دو برابر شود بعد روغن مایع را اضافه می کنیم آرد و بکین پودر و نمک را با هم مخلوط کرده از الک رد میکنیم . ته سینی ابعاد ۴۰ در ۴۰ چرب کرده مایه را ریخته و داخل فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت۲۰ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم تا سطح روی شیرینی طلایی شود از فر بیرون می آوریم. یک لایه شربت ریخته و بعد کیک را برش می دهیم مجددأ شربت ریخته پودر نارگیل رویش می ریزیم
طرز تهیه شربت:
شکر و آب و گلاب را با هم در قابلمه ای ریخته تا ذرات شکر حل شود تا شربت آماده شود.