کیک سیب با سس کارامل

کیک سیب با سس کارامل

مواد لازم:

تخم مرغ                                                ۳ عدد

شکر                                                     ½ ۱ پیمانه

روغن مایع                                              ۱پیمانه

آرد                                                       ½ ۲ پیمانه

مغز گردوی خرد شده                                  ½ پیمانه

سیب رنده شده                                          ۳ پیمانه

نمک                                                     ¼ قاشق چایخوری

وانیل                                                     ۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                             ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا روغن مایع را در یک ظرفی ریخته و شکر و تخم مرغها و وانیل را اضافه نموده بزنید تا بصورت کرم در آید . مواد خشک را اضافه نموده مخلوط نمائید . بعد سیب و گردو را اضافه و مخلوط کنید و مایه را یک قالب مستطیل شکل دیواره کوتاه که قبلا چرب شده بریزید و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید بمدت ۴۵ دقیقه و بعد از خنک نمودن کیک سس کارامل را روی آن بریزید.         سس کارامل                                             

شکر                          ¾ پیمانه         کره                               ¼  پیمانه         

 آب جوش                          ½ پیمانه         مغز گردو                       ½ پیمانه

طرز تهیه:                                                                                             

     شکر را در قابلمه ای ریخته روی حرارت می گذاریم تا آب شود و طلایی رنگ شود .آب جوش را در آن بریزید وقتی بجوش آمد و شربت صاف شد بقیه مواد را مخلوط نموده هم بزنید و بلا فاصله آنرا روی کیک بریزید و مدت ۱ دقیقه زیر حرارت کباب کن فر قرار دهید .                                                                                                  

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.