کیک سیب با سس کارامل
کیک سیب با سس کارامل
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ½ ۱ پیمانه
روغن مایع ۱پیمانه
آرد ½ ۲ پیمانه
مغز گردوی خرد شده ½ پیمانه
سیب رنده شده ۳ پیمانه
نمک ¼ قاشق چایخوری
وانیل ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن مایع را در یک ظرفی ریخته و شکر و تخم مرغها و وانیل را اضافه نموده بزنید تا بصورت کرم در آید . مواد خشک را اضافه نموده مخلوط نمائید . بعد سیب و گردو را اضافه و مخلوط کنید و مایه را یک قالب مستطیل شکل دیواره کوتاه که قبلا چرب شده بریزید و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید بمدت ۴۵ دقیقه و بعد از خنک نمودن کیک سس کارامل را روی آن بریزید. سس کارامل
شکر ¾ پیمانه کره ¼ پیمانه
آب جوش ½ پیمانه مغز گردو ½ پیمانه
طرز تهیه:
شکر را در قابلمه ای ریخته روی حرارت می گذاریم تا آب شود و طلایی رنگ شود .آب جوش را در آن بریزید وقتی بجوش آمد و شربت صاف شد بقیه مواد را مخلوط نموده هم بزنید و بلا فاصله آنرا روی کیک بریزید و مدت ۱ دقیقه زیر حرارت کباب کن فر قرار دهید .