کیک شیفون پرتقال و نارگیل

کیک شیفون پرتقال و نارگیل

 

مواد لازم:

 

 

آرد الک شده                              ¼ ۱ پیمانه                          نارگیل                             ½ پیمانه

شکر                                        ¾ پیمانه                            کرم تارتار                          ¼ ق چایخوری

روغن مایع                                 ¼ پیمنه                             وانیل                              ¼ ق چایخوری

آب پرتقال                                  ¼ پیمانه                             نمک                             ۸/۱ ق چایخوری

آب                                          ¼ پیمانه                            رنده پوست پرتقال               ۱ ق سوپخوری

بکینگ پودر                               ۵/۱ ق چایخوری                  تخم مرغ                           ۴ عدد

 

طرز تهیه:

تمام مواد خشک را به جزء کرم تار تار الک کرده و در کاسه ای  ریخته وسط آن را گود کرده و مایع ها را به   استثناء سفیده تخم مرغ با هم زن برقی می زنیم تا خمیر صاف و براق گردد و بعد سفیده ها  را جداگانه زده با کرم تار تار زده  و بعد پودر نارگیل و سفیده ی زده شده را با حرکات دورانی به مایه اضافه  کرده د ر فر گرم شده با  حرارت ۳۵۰   درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.