کیک شیفون پرتقال و نارگیل
کیک شیفون پرتقال و نارگیل
مواد لازم:
آرد الک شده ¼ ۱ پیمانه نارگیل ½ پیمانه
شکر ¾ پیمانه کرم تارتار ¼ ق چایخوری
روغن مایع ¼ پیمنه وانیل ¼ ق چایخوری
آب پرتقال ¼ پیمانه نمک ۸/۱ ق چایخوری
آب ¼ پیمانه رنده پوست پرتقال ۱ ق سوپخوری
بکینگ پودر ۵/۱ ق چایخوری تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را به جزء کرم تار تار الک کرده و در کاسه ای ریخته وسط آن را گود کرده و مایع ها را به استثناء سفیده تخم مرغ با هم زن برقی می زنیم تا خمیر صاف و براق گردد و بعد سفیده ها را جداگانه زده با کرم تار تار زده و بعد پودر نارگیل و سفیده ی زده شده را با حرکات دورانی به مایه اضافه کرده د ر فر گرم شده با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه.