کیک هویج
کیک هویج
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ پیمانه سر خالی
دارچین ¼ قاشق چایخوری
جوزهندی ¼ قاشق چایخوری
میخک ۸/۱ قاشق چایخوری(بستگی به میل خودتان)
نمک ۸/۱ قاشق چایخوری
هویج رنده شده ۱ پیمانه
شیر ۳ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ½ ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با شکر و روغن و نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم . شیر را در این مخلوط ریخته هم می زنیم . آرد و جوزهندی و میخک و دارچین را کم کم در مایه کیک ریخته مخلوط می کنیم و در آخر کار هویج و گردو را اضافه می کنیم.(این مایه را می توان یکجا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم ) ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم . سپس مایه کیک را در قالب ریخته و در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در قسمت پایین فر قرارداده تا کیک بپزد. سپس بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم . روی کیک را می توان با کرم یا خامه و گردو تزئین کرد