کیک هویج

کیک هویج

مواد لازم:

آرد                                         ۲۰۰ گرم

شکر                                       ۲۵۰ گرم

تخم مرغ                                   ۵ عدد

گردو                                       ۱۰۰  گرم

روغن مایع                                 ۱ پیمانه سر خالی

دارچین                                      ¼ قاشق چایخوری

جوزهندی                                   ¼ قاشق چایخوری

میخک                                       ۸/۱  قاشق چایخوری(بستگی به میل خودتان)

نمک                                         ۸/۱ قاشق چایخوری

هویج رنده شده                              ۱ پیمانه

شیر                                           ۳ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر                                  ½ ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با شکر و روغن و نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم . شیر را در این مخلوط ریخته هم می زنیم . آرد و جوزهندی و میخک و دارچین را کم کم  در مایه کیک ریخته مخلوط می کنیم و در آخر کار هویج و گردو را اضافه می کنیم.(این مایه را می توان یکجا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم ) ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم . سپس مایه کیک را در قالب ریخته و در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در قسمت پایین فر قرارداده تا کیک بپزد. سپس بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم . روی کیک را می توان با کرم یا خامه و گردو تزئین کرد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.