کیک یزدی
کیک یزدی
مواد لازم:
تخم مرغ درشت ۴ عدد
شکر ۴۰۰ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری
ماست ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۱ پیمانه
گلاب ۳/۱ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
هل ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک میوه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تخم مرغها و شکر و پودر هل را بمدت ۵ دقیقه با همزن برقی می زنیم و بعد ماست و خامه را داخل مواد کرده بمدت ۲ دقیقه می زنیم و بعد مواد خشک را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه ریخته با همزن برقی ۵ دقیقه دیگر می زنیم و گلاب را ریخته ۱ دقیقه می زنیم و در آخر روغن مایع را ریخته ۲ دقیقه می زنیم و در قالب مخصوص ریخته به کمک پالت داخل روغن زده و بصورت + و رویش را پودر پسته ریخته و در فر ۴۰۰ درجه بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.