کیک یزدی

 

­کیک یزدی

مواد لازم:

تخم مرغ درشت                                     ۴ عدد

شکر                                                  ۴۰۰ گرم

خامه                                                  ۲ قاشق سوپخوری

ماست                                                 ۲۵۰ گرم

روغن مایع                                           ۱ پیمانه

گلاب                                                  ۳/۱ پیمانه

آرد                                                     ۵۰۰ گرم

هل                                                     ۲ قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                          ۲ قاشق چایخوری

نمک میوه                                             ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تخم مرغها و شکر  و پودر هل  را بمدت  ۵ دقیقه  با همزن برقی می زنیم و بعد ماست  و خامه را داخل مواد کرده بمدت ۲  دقیقه می زنیم و بعد  مواد خشک را با هم مخلوط   کرده و داخل کاسه ریخته  با  همزن برقی ۵  دقیقه  دیگر می زنیم  و گلاب را  ریخته  ۱   دقیقه می زنیم و در آخر روغن  مایع را ریخته ۲  دقیقه می زنیم  و در قالب مخصوص  ریخته به کمک پالت داخل روغن زده و بصورت + و رویش را پودر پسته ریخته و در فر  ۴۰۰ درجه بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.