کرم فندوق و شکلات

کرم فندق و شکلات

مواد لازم:

نان رولت                               ½ عدد

زرده تخم مرغ                         ۲ عدد

شیر                                      ۲۵۰ میلی لیتر

پودر ژلاتین                             ۲ قاشق چایخوری

آب                                       ۱ قاشق سوپخوری

فندق پودر شده                         ۷۵ گرم

شکلات شیری ذوب شده              ۶۰ گرم

شکر                                    ۵۰ گرم

خامه فرم گرفته                        ۱۵۰ گرم

وانیل                                    ۸/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نان رولت را با قالب برش داده و داخل قالب (مونو پورشن)بچینید و د ریخچال بگذارید .زرده ها را با شکر و وانیل بزنید شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و زرده های زده شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و ژلاتین را با آب مخلوط کرده حل کنید و به مایه اضافه کنید شکلات ذوب شده و پودر فندق را هم بریزید و ۵ دقیقه کنار بگذارید و بعد خامه زده شده را هم به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد سنگین شود و داخل قیف ریخته و داخل قالب بریزید و بمدت ۳ ساعت در یخچال گذاشته و بعد جدا کرده و تزئین می کنیم و سرو شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.