کرم فندوق و شکلات
کرم فندق و شکلات
مواد لازم:
نان رولت ½ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
آب ۱ قاشق سوپخوری
فندق پودر شده ۷۵ گرم
شکلات شیری ذوب شده ۶۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
نان رولت را با قالب برش داده و داخل قالب (مونو پورشن)بچینید و د ریخچال بگذارید .زرده ها را با شکر و وانیل بزنید شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و زرده های زده شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و ژلاتین را با آب مخلوط کرده حل کنید و به مایه اضافه کنید شکلات ذوب شده و پودر فندق را هم بریزید و ۵ دقیقه کنار بگذارید و بعد خامه زده شده را هم به آن اضافه کنید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد سنگین شود و داخل قیف ریخته و داخل قالب بریزید و بمدت ۳ ساعت در یخچال گذاشته و بعد جدا کرده و تزئین می کنیم و سرو شود.