سوفله توت فرنگی

سوفله توت فرنگی

مواد لازم:

تخم مرغ                                        ۲عدد

سفیده تخم مرغ                                 ۲عدد

پودر قند                                         ۳/۱ پیمانه

پودر ژلاتین                                     ½ ۱ قاشق سوپخوری

آب                                              ¼ پیمانه

پوره توتفرنگی                                 ۱پیمانه

پودر قند                                        ۳/۱ ۱ پیمانه

خامه                                            ۱ پیمانه

طرز تهیه:

نوار بلندی از فویل ببرید و روی آن را چرب کنید و فویل را دور ظرف سوفله ببندید بطوریکه از لبه ظرف ۵ سانتی متر بوده و قسمت چرب شده فویل به طرف داخل باشد زرده ها را با ۳/۱ پودر قند و وانیل بزنید تا کرم مانند شود . پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته و حل کنید . پوره توت فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ۴عدد سفیده تخم مرغ را باهمزن بزنید و کم کم ۳/۱ ۱ پودر قند را به آن اضافه کنید تا فرم بگیرد . خامه را جداگانه بزنید و تمام مواد را با لیسک با حرکات دورانی مخلوط کنید و در قالب ریخته بطوری که ۱ سانت پائین تر از لبه فویل قرار گیرد . سوفله را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد موقع سرو فویل را از دور ظرف جدا کنید و با خامه تزئین کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.