سوفله توت فرنگی
سوفله توت فرنگی
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
سفیده تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۳/۱ پیمانه
پودر ژلاتین ½ ۱ قاشق سوپخوری
آب ¼ پیمانه
پوره توتفرنگی ۱پیمانه
پودر قند ۳/۱ ۱ پیمانه
خامه ۱ پیمانه
طرز تهیه:
نوار بلندی از فویل ببرید و روی آن را چرب کنید و فویل را دور ظرف سوفله ببندید بطوریکه از لبه ظرف ۵ سانتی متر بوده و قسمت چرب شده فویل به طرف داخل باشد زرده ها را با ۳/۱ پودر قند و وانیل بزنید تا کرم مانند شود . پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته و حل کنید . پوره توت فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ۴عدد سفیده تخم مرغ را باهمزن بزنید و کم کم ۳/۱ ۱ پودر قند را به آن اضافه کنید تا فرم بگیرد . خامه را جداگانه بزنید و تمام مواد را با لیسک با حرکات دورانی مخلوط کنید و در قالب ریخته بطوری که ۱ سانت پائین تر از لبه فویل قرار گیرد . سوفله را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد موقع سرو فویل را از دور ظرف جدا کنید و با خامه تزئین کنید.