کرم کاستارد با میوه
کرم کاستارد با میوه
مواد لازم:
پودر کاستارد ۳ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق چایخوری
آب سرد ¼ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
خامه ¾ پیمانه
میوه خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی آب سرد می ریزیم بطریقه (بن ماری) حل می کنیم شیر ، شکرو پودر کاستارد را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و با یک مفتول مرتب هم می زنیم تا بصورت کرم در آید و از روی حرارت بر می داریم. خامه را جداگانه می زنیم. ژلاتین حل شده را به مایه کرم اضافه می کنیم و در وحله آخر خامه زده شده وانیل و میوه خرد شده را به کرم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیمو به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم بر می گردانیم و با میوه تزئین می کنیم.