کرم کاستارد با میوه

کرم کاستارد با میوه

مواد لازم:

پودر کاستارد                                     ۳ قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین                                       ۴ قاشق چایخوری

آب سرد                                            ¼ پیمانه

شیر                                                 ۲ پیمانه

شکر                                                ¾ پیمانه

خامه                                                ¾ پیمانه

میوه خرد شده                                      ۱ پیمانه

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را روی آب سرد می ریزیم بطریقه (بن ماری) حل می کنیم شیر ، شکرو پودر کاستارد را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و با یک مفتول مرتب هم می زنیم تا بصورت کرم  در آید و از روی حرارت بر می داریم. خامه را جداگانه می زنیم. ژلاتین حل شده را به مایه کرم اضافه می کنیم و در وحله آخر خامه زده شده وانیل و میوه خرد شده را به کرم اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیمو به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم بر می گردانیم و با میوه تزئین می کنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.