پیراشکی مرغ و قارچ

پیراشکی قارچ ومرغ

مواد لازم خمیر:

تخم مرغ                                              ۲عدد

مایه خمیر                                            ۱ قاشق سوپخوری

شیر گرم                                             ¾ پیمانه

کره آبکرده                                          ½ پیمانه

آرد                                                   ۳ پیمانه

شکر                                                 ۱ قاشق چایخوری

نمک                                                 ½ قاشق چایخوری

زیره                                                ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا شیر و مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید و بعد تخم مرغها و کره و نمک را بریزید و در آخر آرد را اضافه کنید تا یکدست شده و بدست نچسبد و در ظرف چرب شده بگذارید و رویش را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود و روی میز آرد پاشیده وخمیر را با وردنهباز می کنیم و با قالب گرد ۱۰ سانتی قالب زده و به اندازه یک قاشق از مایه گذاشته و خمیر را تا کرده و دور آن را می چینیم و روی پیراشکی ها را زرده میزنیم و در فر ۲۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی پیراشکی ها طلایی شود.

مواد میانی:

قارچ خرد شده                            ۱۵۰ گرم             مرغ خرد شده                      ۱۵۰ گرم

پیاز                                       ۱ عدد                  سیر                                 ۱ حبه

کره                                       ۲ قاشق سوپخوری    خامه                                ۲ ق چ

نمک و فلفل                              بمیزان لازم            لیم ترش                            ۱ عدد

پنیر فیلا فیلا                             ۱۰۰ گرم

طرز تهیه مواد میانی:

کره را در تابه ریخته پیاز خرد شده را می ریزیم کمی تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کره و مرغ را می ریزیم و تفت میدهیم و بعد قارچ و نمک وفلفل و آبلیموی تازه را می ریزیم و تفت میدهیم تا آبش کشیده شود و مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر میداریم و بعد از سرد شدن پنیر خرد شده را می ریزیم و مخلوط می کنیم و داخل پیراشکی می ریزیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.