پیراشکی مرغ و قارچ
پیراشکی قارچ ومرغ
مواد لازم خمیر:
تخم مرغ ۲عدد
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری
شیر گرم ¾ پیمانه
کره آبکرده ½ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا شیر و مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید و بعد تخم مرغها و کره و نمک را بریزید و در آخر آرد را اضافه کنید تا یکدست شده و بدست نچسبد و در ظرف چرب شده بگذارید و رویش را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود و روی میز آرد پاشیده وخمیر را با وردنهباز می کنیم و با قالب گرد ۱۰ سانتی قالب زده و به اندازه یک قاشق از مایه گذاشته و خمیر را تا کرده و دور آن را می چینیم و روی پیراشکی ها را زرده میزنیم و در فر ۲۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی پیراشکی ها طلایی شود.
مواد میانی:
قارچ خرد شده ۱۵۰ گرم مرغ خرد شده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه
کره ۲ قاشق سوپخوری خامه ۲ ق چ
نمک و فلفل بمیزان لازم لیم ترش ۱ عدد
پنیر فیلا فیلا ۱۰۰ گرم
طرز تهیه مواد میانی:
کره را در تابه ریخته پیاز خرد شده را می ریزیم کمی تفت می دهیم سیر خرد شده را اضافه کره و مرغ را می ریزیم و تفت میدهیم و بعد قارچ و نمک وفلفل و آبلیموی تازه را می ریزیم و تفت میدهیم تا آبش کشیده شود و مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر میداریم و بعد از سرد شدن پنیر خرد شده را می ریزیم و مخلوط می کنیم و داخل پیراشکی می ریزیم.