تیرامیسو با شکلات سفید

تیرامیسو با شکلات سفید

مواد لازم:

پنیر خامه ای                                       ۱پیمانه

شکلات سفید                                        ۱۰۰ گرم

پودر قند                                             ۳/۱ پیمانه

کافی میت                                            ۲ قاشق سوپخوری

خامه شیرین شده                                     ۳/۲ پیمانه

آب                                                    ۲ قاشق سوپخوری

نسکافه                                                ۲ قاشق سوپخوری

بیسکوئیت شکلاتی                                   به میزان لازم

شکلات سفید                                          برای تزئین مقداری

طرز تهیه:

کف و دیواره های قالبی مستطیل با بعاد و ارتفاع (۶*۱۹*۶) سانتی متر را با پلاستیک بپوشانید . شکلات را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود کنار می گذاریم . پنیر را با پودر قند با همزن برقی می زنیم و به شکلات اضافه کرده  و از روی حرارت بر می داریم و کافی میت را نیز اضافه می کنیم خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد و به مخلوط اضافه می کنیم و نسکافه را در آب بریزید تا حل شود . مقداری مایه در کف قالب ریخته تا کاملأ کف را بپوشاند بیسکوئیت را با محلول نسکافه مرطوب کنید و یک ردیف بچینید و دوباره از مواد بریزید این کار را ادامه دهید تا مواد دسر تمام شود و لایه آخری از مواد باشد تیرامیسو را بمدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد به کمک پلاستیک دسر را از قالب جدا کنید .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.