کرم پوکلر

کرم پوک لر

 

مواد لازم:

پودر  ژلاتین                                  ۶ قاشق چایخوری

تخم مرغ                                      ۴ عدد

شکر                                           ۱۲۵ گرم

شیر                                             ۱ پیمانه

خامه                                            ۳۵۰ گرم

مارمالات توت فرنگی                        ۴ قاشق چایخوری

کاکائو                                          ۲ قاشق سوپخوری

آب                                              ۲ قاشق سوپخوری

پودر قند                                        ۸۰ گرم

طرز تهیه:

ژلاتین را در ۲ قاشق سوپخوری آب سرد حل کرده و روی بخار آب جوش می گذاریم تا کاملأ حل شود.

زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا کرده و زرده را با شکر و وانیل خوب زده تا روشن گردد شیر  را

روی حرارت گذاشته تا بجوش آیدسپس کم کم وارد زرده های زده شده نموده.

دوباره برای ۳ دقیقه روی حرارت بطریق بن ماری می گذاریم ژلاتین نرم شده را داخل کرم داغ  نموده

تا حل گردد کرم را می گذاریم سرد شود. خامه را با ۸۰ گرم پودر قند زده تا سفت شود سفیده ها  را هم

زده با دو قاشق شکر زده تا سفت شود و مخلوط خامه می کنیم و با مواد بالا که سرد شده داخل نموده هم

می زنیم . حالا مواد را ۳ قسمت کرده یک قسمت را مارمالات می زنیم. قسمت دوم را کاکائو و  قسمت

سوم ساده بر می داریم .

اول ساده را در ظرف ریخته بعد توت فرنگی را بعد کاکائو می گذاریم ببندد. در ظرف بر می گردانیم و

با خامه تزئین می کنیم.

” نوش جان “

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.