پودینگ آلبالو

پودینگ آلبالو

مواد لازم:

پوره آلبالو                                      ۱ پیمانه

نشاسته ذرت                                   ۲ قاشق سوپخوری

شکر                                            ½ پیمانه

شیر                                             ۱ پیمانه

آرد                                              ۲ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ                                 ۱ عدد

وانیل                                            ۸/۱ قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته                                برای تزئین

آلبالو                                             برای تزئین

طرز تهیه:

نشاسته ذرت و نصف شکر را با هم مخلوط کنید و پوره آلبالو را اضافه کنیدو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. مواد را از روی  حرارت بردارید و باهمزن برقی کمی هم بزنید و بقیه شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و شیر سرد وزرده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود از روی حرارت برمیداریم و وانیل را اضافه می کنیم  و با همزن میزنیم تا یک دست شود . داخل گیلاسهای پایه دار نصف پودینگ و وانیلی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تابسته شود و بقیه پودینگ آلبالو را روی آن ریخته و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید و رویش را با خامه تزئین کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.