پودینگ آلبالو
پودینگ آلبالو
مواد لازم:
پوره آلبالو ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
شکر ½ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین
آلبالو برای تزئین
طرز تهیه:
نشاسته ذرت و نصف شکر را با هم مخلوط کنید و پوره آلبالو را اضافه کنیدو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و باهمزن برقی کمی هم بزنید و بقیه شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و شیر سرد وزرده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود از روی حرارت برمیداریم و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن میزنیم تا یک دست شود . داخل گیلاسهای پایه دار نصف پودینگ و وانیلی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تابسته شود و بقیه پودینگ آلبالو را روی آن ریخته و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید و رویش را با خامه تزئین کنید.