پای هلو
پای هلو
موادلازم:
آرد ۲۲۰ گرم
کره سرد ۱۱۰ گرم
پودر شکر ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آب سرد ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
مواد میانی:
هلو بمیزان لازم
کره ۳/۱ پیمانه
پودر قند ۳/۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر بادام ۳/۲ پیمانه
آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک کمی
طرز تهیه:
خمیر را طبق خمیر پای آماده می کنیم و ۳۰ دقیقه در کیسه نایلون گذاشته در یخچال می گذاریم و بعد خمیر را در سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت ۳تا ۴ میلی باز کرده کف و دیواره قالب را با آن بپوشانید و دوباره در یخچال بگذارید وهلو را پوست کنده و ورقه ورقه کنید. کره نرم شده ،پودر قند ،زرده ها و وانیل را مخلوط کرده با مفتول می زنیم پودر بادام و آرد ذرت و نمک اضافه کرده هم بزنید و روی خمیر بریزید و هلوی ورقه شده را روی مواد بچینید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود . از فر بیرون می آوریم و بعد از سرد شدن سرو می کنیم