پای هلو

پای هلو

موادلازم:

آرد                                         ۲۲۰ گرم

کره سرد                                  ۱۱۰ گرم

پودر شکر                                ۳۰ گرم

تخم مرغ                                  ۱  عدد

آب سرد                                   ۱ قاشق سوپخوری

وانیل                                      ¼ قاشق چایخوری

نمک                                      ¼ قاشق چایخوری

مواد میانی:

هلو                                       بمیزان لازم

کره                                      ۳/۱ پیمانه

پودر قند                                 ۳/۱ پیمانه

زرده تخم مرغ                          ۲ عدد

پودر بادام                               ۳/۲ پیمانه

آرد ذرت                                ۱ قاشق سوپخوری

وانیل                                     ¼ قاشق چایخوری

نمک                                     کمی

طرز تهیه:

خمیر را طبق خمیر پای آماده می کنیم و ۳۰ دقیقه در کیسه نایلون گذاشته در یخچال می گذاریم و بعد خمیر را در سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت ۳تا ۴ میلی باز کرده کف و دیواره قالب را با آن بپوشانید و دوباره در یخچال بگذارید وهلو را پوست کنده و ورقه ورقه کنید. کره نرم شده ،پودر قند ،زرده ها و وانیل را مخلوط کرده با مفتول می زنیم پودر بادام و آرد ذرت و نمک اضافه کرده هم بزنید و روی خمیر بریزید و هلوی ورقه شده را روی مواد بچینید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود . از فر بیرون می آوریم و بعد از سرد شدن سرو می کنیم

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.