دلمه ران مرغ
دلمه ران مرغ
مواد لازم:
ران مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زنجبیل ۱ تکه کوچک
کدو ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
قارچ ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
سویا سس ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز کمی
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
سس مایونز ۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا بال مرغ را تمیز می کنیم می شوئیم و استخوانهای آن را در می آوریم و کمی نمک و فلفل می زنیم تا مزه دار شود. پیاز را خلال کرده داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا سبک و نرم شود کمی روغن مایع در آن ریخته سیر رنده شده و زنجبیل رنده شده را می ریزیم و تفت میدهیم و کدو ،هویج، فلفل دلمه ای را می ریزیم تفت میدهیم سویا سس را هم اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم قارچ را جداگانه تفت میدهیم با کمی نمک و فلفل و آبلیم با حرارت تند و به مایه اضافه می کنیم و وقتیکه مایه سرد شد پنیر را اضافه می کنیم و ران مرغ را در کاسه گذاشته و از مواد آماده شده مقداری درون آن ریخته البته قسمت پوست مرغ کف کاسه باشد ) و بعد می بندیم و دستمان را درونش میگذاریم و بر می گردانیم و داخل ظرف نسوز گذاشته و رویش سس مایونز می مالیم و کمی فلفل قرمز می پاشیم تا روی رانها طلایی شود و از فر بیرون می آوریم ودر دیس می چینیم و تزئین کرده میل می کنید.