دلمه ران مرغ

دلمه ران مرغ

مواد لازم:

ران مرغ                                    ۴ عدد

پیاز                                          ۱ عدد

سیر                                          ۲ حبه

زنجبیل                                      ۱ تکه کوچک

کدو                                          ۱ عدد متوسط

هویج                                        ۱ عدد متوسط

قارچ                                        ۲ عدد متوسط

فلفل دلمه ای                               ۱ عدد کوچک

سویا سس                                  ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز                         کمی

روغن مایع                                ۱ قاشق سوپخوری

سس مایونز                               ۱ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا                             ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا بال مرغ را تمیز می کنیم می شوئیم و استخوانهای آن را در می آوریم و کمی نمک و فلفل می زنیم تا مزه دار شود. پیاز را خلال کرده داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا سبک و نرم شود کمی روغن مایع در آن ریخته سیر رنده شده و زنجبیل رنده شده را می ریزیم و تفت میدهیم و کدو ،هویج، فلفل دلمه ای را می ریزیم تفت میدهیم سویا سس را هم اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم قارچ را جداگانه تفت میدهیم با کمی نمک و فلفل و آبلیم با حرارت تند و به مایه اضافه می کنیم و وقتیکه مایه سرد شد پنیر را اضافه می کنیم و ران مرغ را در کاسه گذاشته و از مواد آماده شده مقداری درون آن ریخته البته قسمت پوست مرغ کف کاسه باشد ) و بعد می بندیم و دستمان را درونش میگذاریم و بر می گردانیم و داخل ظرف نسوز گذاشته و رویش سس مایونز می مالیم و کمی فلفل قرمز می پاشیم تا روی رانها طلایی شود و از فر بیرون می آوریم ودر دیس می چینیم و تزئین کرده میل می کنید.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.