اسپایسی
اسپایسی
مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سویا ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
آرد گندم ¼ پیمانه
کرن فلکس ساده بدون شکر ۲ پیمانه
سویاسس ۳ قاشق سوپخوری
سس چیلی ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ ورقه شده را به آرد ذرت آغشته کرده تا سویا سس سریعتر جذب گوشت شود سپس سویاسس را روی مرغ ها ریخته تا مزه دار شود . دو تا سه ساعت در یخچال بماند.
مرغ های مزه دار شده را در آرد گندم زده وکرن فلکس را هم با کف دست خرد کرده تخم مرغ ها را هم با چنگال زده مرغ ها را داخل تخم مرغ زده ودر کرن فلکس خرد شده زده وبه مدت یک ساعت در یخچال گذاشته شود . اگر در داخل یخچال گذاشته نشود کرن فلکس از مرغ جدا می شود .
مرغ ها را با کمی روغن سرخ کرده . سویا سس وسس چیلی و سرکه را مخلوط کرده مرغ سرخ شده با این سس بسیار عالی ست.