موس آلبالو
موس آلبالو
موادلازم:
پورهء آلبالو ۱ پیمانه
شکر ½ پیمانه
پودر ژلاتین ۴ قاشق چایخوری
خامه شیرین شده ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و آب را به آن اضافه کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر و ژلاتین در آب حل شود و از روی حرارت بردارید. پوره آلبالو را به محلول ژلاتین اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود خامه را بزنید تا فرم بگیرد. مواد بالا را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید وانیل را هم به آن اضافه کنید و مواد را در قالب ریخته حدود ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و در ظرف برگردانید و با خامه تزئین کنید.