موس آلبالو

موس آلبالو

موادلازم:

پورهء آلبالو                                           ۱ پیمانه

شکر                                                   ½ پیمانه

پودر ژلاتین                                           ۴ قاشق چایخوری

خامه شیرین شده                                      ۱ پیمانه

آب                                                      ۱ پیمانه

وانیل                                                    ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و آب را به آن اضافه کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر و ژلاتین در آب حل شود و از روی حرارت بردارید. پوره آلبالو را به محلول ژلاتین اضافه کنید و بگذارید تا سرد شود خامه را بزنید تا فرم بگیرد. مواد بالا را با خامه فرم گرفته مخلوط کنید وانیل را هم به آن اضافه کنید و مواد را در قالب  ریخته حدود ۳ الی ۴ ساعت در یخچال  بگذارید تا ببندد و در ظرف برگردانید و با خامه تزئین کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.