تارت لیمو ترش

تارت لیمو ترش

مواد لازم:

آرد                                        ۲۲۰ گرم

کره سرد                                 ۱۱۰ گرم

پودر شکر                              ۳۰ گرم

تخم مرغ                                 ۱  عدد

آب سرد                                 ۱ قاشق سوپخوری

وانیل                                    ¼ قاشق چایخوری

نمک                                   ¼ قاشق چایخوری

مواد کرم لیمو:

شکر                                 ۳۵۰ گرم

تخم مرغ                             ۶ عدد

کره                                   ۱۱۵ گرم

آبلیمو تازه                            ½ پیمانه+ پوست لیمو ترش رنده شده کمی

طرز تهیه:

آرد و پودر شکرو نمک را مخلوط کرده کره را به آن اضافه کرده به کمک چنگال کره را بخورد آرد می دهیم و وانیل زده و بعد آب و تخم مرغ را مخلوط کرده به آن اضافه می کنیم و آماده می کنیم  خمیر رابمدت ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته و ۳۰ ثانیه ورز دهید و بعد خمیر را باز کرده داخل قالب تارا یا پای انداخته و با چنگال زده رویش کاغذ مومی گذاشته و روی آن شن ریزه ریخته و در فر ۱۹۰ درجه وسط بمدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا پخته شود وکرم را بدین صورت درست می کنیم: شکر و تخم مرغ و کره وپوست لیمو را مخلوط کرده در ظرف می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم و بعد آبلیمو را اضافه کرده صبر می کنیم تا کمی غلیظ شود و از روی حرارت برداشته و ۱ دقیقه هم می زنیم  و داخل تارت پخته ریخته و دوباره بمدت ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم و بعد از پخت روی آن را با مربای  پوست لیمو تزئین می کنیم و سرو می کنیم.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.