موز سرخ شده با شیره کنجد
موز سرخ شده با شیره کنجد
مواد لازم:
موز سفت ۳ تا ۴ عدد
آرد سفید ۳/۲ پیمانه سرخالی
آرد ذرت ½ پیمانه سر خالی
آب ¾ پیمانه
روغن کنجد ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد شیره کنجد:
شکر ۱ پیمانه
کنجد ¼ پیمانه سرخالی
آب ¼ پیمانه
آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری
گلوکز ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد سفید و آرد ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده روغن و آب را مخلوط کرده به آردها اضافه می کنیم تا خمیر شود و بعد موز هارا پوست کنده و بصورت اریب برش می زنیم و حدود ۲۰ دقیقه در این خمیر استراحت میدهیم و بعد در روغن شناور سرخ می کنیم و بعد در شربت زده و سرو می کنیم.
طرز تهیه شیره کنجد:
آب و شکر و گلوکز را باهم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و آبلیمو تازه را اضافه کرده بعد از چند جوش کنجد را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم