موز سرخ شده با شیره کنجد

موز سرخ شده با شیره کنجد

مواد لازم:

موز سفت                                           ۳ تا ۴ عدد

آرد سفید                                             ۳/۲ پیمانه سرخالی

آرد ذرت                                             ½ پیمانه سر خالی

آب                                                     ¾ پیمانه

روغن کنجد                                           ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                          ۲ قاشق چایخوری

مواد شیره کنجد:

شکر                                                   ۱ پیمانه

کنجد                                                    ¼ پیمانه سرخالی

آب                                                      ¼ پیمانه

آبلیمو تازه                                              ۱ قاشق چایخوری

گلوکز                                                   ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد سفید و آرد ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده روغن و آب را مخلوط کرده به آردها اضافه می کنیم تا خمیر شود و بعد موز هارا پوست کنده و بصورت اریب برش می زنیم و حدود ۲۰ دقیقه در این خمیر استراحت میدهیم و بعد در روغن شناور سرخ می کنیم و بعد در شربت زده و سرو می کنیم.

طرز تهیه شیره کنجد:

آب و شکر و گلوکز را باهم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و آبلیمو تازه را اضافه کرده بعد از چند جوش کنجد را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.