پنکیک بادام زمینی
پنکیک بادام زمینی
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه سرخالی
شیر ¾ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۸/۱ قاشق چایخوری
روغن بمیزان
طرز تهیه:
تخم مرغ را در ظرف می ریزیم و با مفتول سیمی می ریزیم تا پف کند و بعد آرد ، شیر ، کره ،بکینگ پودر و نمک را بتدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملأ یکدست شود . تابه را روی حرارت قرار داده و کمی چرب می کنیم و برای درست کردن پن کیک مقداری در تابه ریخته صبر می کنیم تا پف کن و طلایی شود بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود و در ظرف چیده و سرو می کنیم.
می توان با اضافه کردن یک تخم مرغ و کمی شیر و حذف کردن بکینگ پودر کرپ نازک درست کرد و داخل آن را خامه زده و رول کرده.