چیز کیک گیلاس
چیز کیک گیلاس
مواد لازم:
کره آب شده ۱۲۵ گرم
پودر بیسکوئیت شکلاتی ۲۵۰ گرم
ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
آب ½ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق سوپخوری
خامه زده شده ۳۰۰ گرم
گیلاس کمپوت شده ۳۰۰ گرم
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
مواد لازم رویه کیک:
آرد ذرت ۲ قاشق سوپخوری
آب کمپوت ¾ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بیسکوئیت و کره را کاملأ مخلوط کرده کف و دیواره قالب گرد کمر بندی ۲۳ سانتیمتری را با آن پوشش داده با دست پرس کنید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید ژلاتین را با آب مخلوط کنید روی حرارت قرار دهید تا رقیق شود پنیر خامه ای و شکر را به همراه اب لیمو ترش تازه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود . سپس ژلاتین خنک شده و خامه زده شده را با آن مخلوط کنید . گیلاس کمپوت شده را در صافی ریخته و خشک کنید. ۳/۱ از مواد پنیری را در کف قالب روی بیسوئیت بریزید نیمی از گیلاس ها روی آن بچینید این روش را ادامه دهید بطوریکه لایه آخر مواد پنیری باشد و دریخچال قرار دهید.
طرز تهیه رویه:آرد ذرت را با شکر مخلوط کرده آب کمپوت را روی آن بریزید ظرف را روی حرارت قرار دهید مواد را مرتب هم بزنید تا بجوشد و به غلظت کافی برسد از روی حرارت برداشته بهد از ۱۰ دقیقه روی چیز کیک بریزید..