چیز کیک گیلاس

چیز کیک گیلاس

مواد لازم:

کره آب شده                                     ۱۲۵ گرم

پودر بیسکوئیت شکلاتی                      ۲۵۰ گرم

ژلاتین                                          ۳ قاشق چایخوری

آب                                              ½ پیمانه

پنیر خامه ای                                  ۲۵۰ گرم

شکر                                           ۱۵۰ گرم

آب لیمو ترش                                 ۱ قاشق سوپخوری

خامه زده شده                                 ۳۰۰ گرم

گیلاس کمپوت شده                           ۳۰۰ گرم

وانیل                                         ۸/۱ قاشق چایخوری

مواد لازم رویه کیک:

آرد ذرت                                  ۲ قاشق سوپخوری

آب کمپوت                                ¾  پیمانه

شکر                                      ۲ قاشق سوپخوری

 طرز تهیه:

بیسکوئیت و کره را کاملأ مخلوط کرده کف و دیواره قالب گرد کمر بندی ۲۳ سانتیمتری را با آن پوشش داده با دست پرس کنید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید ژلاتین را با آب مخلوط کنید روی حرارت قرار  دهید تا رقیق شود پنیر خامه ای و شکر را به همراه اب لیمو ترش تازه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود . سپس ژلاتین خنک شده و خامه زده شده را با آن مخلوط کنید . گیلاس کمپوت شده را در صافی ریخته و خشک کنید. ۳/۱ از مواد پنیری را در کف قالب روی بیسوئیت بریزید نیمی از گیلاس ها روی آن بچینید این روش را ادامه دهید بطوریکه لایه آخر مواد پنیری باشد و دریخچال قرار دهید.

طرز تهیه رویه:آرد ذرت را با شکر مخلوط کرده آب کمپوت را روی آن بریزید ظرف را روی حرارت قرار دهید مواد را مرتب هم بزنید تا بجوشد و به غلظت کافی برسد از روی حرارت برداشته بهد از ۱۰ دقیقه روی چیز کیک بریزید..

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.