کرم طالبی

کرم طالبی

مواد لازم:

پوره طالبی                                            ۲ پیمانه

شکر                                                    ½ پیمانه

ژلاتین                                                  ۴ قاشق چایخوری

خامه                                                    ۳/۲ پیمانه

وانیل                                                    ¼ قاشق چایخوری

آب سرد                                                 ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را رو ی آب سرد می پاشیم و (بن ماری) حل می کنیم پوره طالبی و شکر را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا ذرات شکر حل شود از روی حرارت بر میداریم و با ژلاتین مخلوط می کنیم خامه و وانیل را در ظرفی جداگانه می زنیم و با مایه طالبی مخلوط می کنیم و در قالب چرب شده می ریزیم و بمدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم و در ظرف بر میگردانیم و سرو میکنیم

 

“نوش جان”

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.