کرم طالبی
کرم طالبی
مواد لازم:
پوره طالبی ۲ پیمانه
شکر ½ پیمانه
ژلاتین ۴ قاشق چایخوری
خامه ۳/۲ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
آب سرد ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را رو ی آب سرد می پاشیم و (بن ماری) حل می کنیم پوره طالبی و شکر را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا ذرات شکر حل شود از روی حرارت بر میداریم و با ژلاتین مخلوط می کنیم خامه و وانیل را در ظرفی جداگانه می زنیم و با مایه طالبی مخلوط می کنیم و در قالب چرب شده می ریزیم و بمدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم و در ظرف بر میگردانیم و سرو میکنیم
“نوش جان”