فروماژ پرتقال
فروماژ پرتقال
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۵ قاشق چایخوری
آب پرتقال ½ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری
خامه ½ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ¾ پیمانه
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال پاشیده و روی بخار آب نگه دارید تا ذرات ژلاتین حل شود.تخم مرغ ها و پوست پرتقال را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی می زنیم تا حجمش ۲ برابر شود و محلول ژلاتین را به آن اضافه کرده و خامه را جداگانه می زنیم تا سفت شود و با حرکات دورانی با هم مخلوط کرده و در قالب مورد نظر می ریزیم و بمدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال می گذاریم و در ظرف زیبایی بر می گردانیم و با خامه و پره های پرتقال تزئین می کنیم.