فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال

مواد لازم:

پودر ژلاتین                                       ۵ قاشق چایخوری

آب پرتقال                                         ½ پیمانه

پوست پرتقال رنده شده                           ۱ قاشق چایخوری

خامه                                                ½ پیمانه

تخم مرغ                                            ۳ عدد

شکر                                                 ¾ پیمانه

طرز تهیه:

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال پاشیده و روی بخار آب نگه دارید تا ذرات ژلاتین حل شود.تخم مرغ ها و پوست پرتقال را با شکر مخلوط کرده با همزن برقی می زنیم تا حجمش ۲ برابر شود و محلول ژلاتین را به آن اضافه کرده و خامه را جداگانه می زنیم تا سفت شود و با حرکات دورانی با هم مخلوط کرده و در قالب مورد نظر می ریزیم و بمدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال می گذاریم و در ظرف زیبایی بر می گردانیم و با خامه و پره های پرتقال تزئین می کنیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.