کباب ژاپنی
کباب ژاپنی
مواد لازم:
فیله گوساله – یا راسته بره ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیر خرد شده یا رنده شده ۵ حبه
روغن مایع ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
سس سویا ½ پیمانه یا ۲ قاشق سوپخوری
شیره انگور ۱ قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
خردل ½ قاشق چایخوری
ماست ۲ قاشق سوپخوری
کره آبکرده کمی
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل باندازه کافی
طرز تهیه:
پیاز سیر را در سس سویا و روغن و شیره انگور و ماست و خردل و زنجبیل در ظرفی ریخته گوشت را بقطعات منظمی ببرید و داخل مایه بالا ریخته و مدت ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید بعد آن را به سیخ های چوبی بکشید و در ظرف نسوز چیده و در فر می گذاریم تا گوشتها نرمشود و یا در حرارت بیرون از فر در ماهیتابه و یا سیخ کشیده روی زغال داغ ۱۰ دقیقه کبابی کنید و کره آبکرده و پاپریکا رویش بمالید.