کباب ژاپنی

کباب ژاپنی

مواد لازم:

فیله گوساله – یا راسته بره                               ۵۰۰ گرم

پیاز رنده شده                                              ۱ عدد

سیر خرد شده یا رنده شده                                ۵ حبه

روغن مایع                                                ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

سس سویا                                                  ½ پیمانه یا ۲ قاشق سوپخوری

شیره انگور                                               ۱ قاشق سوپخوری

پودر زنجبیل                                              ½  قاشق چایخوری

خردل                                                      ½  قاشق چایخوری

ماست                                                      ۲ قاشق سوپخوری

کره آبکرده                                                 کمی

پاپریکا                                                     ½  قاشق چایخوری

نمک و فلفل                                                باندازه کافی

طرز تهیه:

پیاز سیر را در سس سویا و روغن و شیره انگور و ماست و خردل و زنجبیل در ظرفی ریخته گوشت را بقطعات منظمی ببرید و داخل مایه بالا ریخته و مدت ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید  بعد آن را به سیخ های چوبی بکشید  و در ظرف نسوز چیده و در فر می گذاریم تا گوشتها نرمشود و یا در حرارت بیرون از فر در ماهیتابه و یا سیخ کشیده روی زغال داغ ۱۰ دقیقه کبابی کنید و کره آبکرده و پاپریکا رویش بمالید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.