پنکیک ژامبون

 

پنکیک ژامبون

مواد لازم:

تخم مرغ                                                                        ۲ عدد

آرد سفید                                                                        ۳/۱  پیمانه

شیر                                                                               ۳/۱  پیمانه

روغن مایع                                                                      ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                                                                      به میزان لازم

ژامبون رنده شده یا تن ماهی روغن گرفته                           یک پیمانه

خیارشور رنده شده                                                     ½ پیمانه

سس مایونز                                                              بمیزان لازم

گوجه فرنگی                                                            ۲ عدد

طرز تهیه:

روغن و شیر و تخم‌مرغ را مخلوط می‌کنیم و سپس نمک و فلفل را نیز اضافه می‌کنیم و در مرحله آخر آرد را نیز اضافه می‌کنیم (این خمیر نسبتا” شل است مانند ماست) تا خمیر کاملا” صاف و یکدستی به دست آید. کف تابه را با روغن مایع چرب می کنیم و روی حرارت می گذاریم نصف از مایه را ریخته دسته تابه را گرفته و آن را می چرخانیم تا تمام سطح تابه را بگیرد بعت از ۱ دقیقه بر می گردانیم تا روی دیگر آن نیز آماده شود آن را کنار می گذاریم مابقی مایه را در تابه ریخته وقتی که آماده شد روع سطح کرپ ها را مایونز مالیده ژامبون رنده شده را مالیده خیار شور رنده شده را هم ریخته و رویش را کمی مایونز مالیده و کرپ را رول می کنیم و در یخچال بمدت ۱ ساعت گذاشته و بعد بیرون می آوریم اسلایس کرده و در ظرف زیبای چیده و برای تزئین از گوجه فرنگی استفاده می کنیم.

“نوش جان”

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.