پیراشکی روسی
پیراشکی روسی
مواد لازم خمیر:
آرد حدود ۲۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بکینگ پودر و نمک را با خامه مخلوط می کنیم و آرد را کم کم می ریزیم تا خمیر شود. خیلی ورز نمیدهیم و یک روز خمیر را در یخچال نگه می داریم و بعد خمیر را باز کرده و از مواد داخلش گذاشته و در سینی چیده و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم و بعد سرو می کنیم.(پیراشکی را در روغن هم
میتوان سرخ کرد.)
مواد میانی
مواد لازم:
کلم بروکلی پخته و خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا ۵۰ گرم
نمک وفلفل بمیزان لازم
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سیر وپیاز را با کره تفت داده پیازچه براکلی را ریخته یک تفت داده نمک وفلفل زده از روی حرارت برداشته خامه را اضافه کرده بعد از سرد شدن پنیر را هم می افزاییم.