اسپاگتی با سس پستو
اسپاگتی با سس پستو
مواد لازم:
اسپاگتی ۴۰۰ گرم
سس پستو ( طبق دستور داده شده ) بمیزان لازم
روش تهیه:
اسپاگتی را آبکش کنید و به همراه سس پستو سرو کنید.
سس پستو
مواد لازم:
برگ ریحان ۲۰۰ گرم
زیتون سبز (بدون هسته وخرد شده) ۱۲۰ گرم
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ¼ پیمانه
پودر پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم
خشکبار ۳/۱ پیمانه
نمک و فلفل بمیزان لازم
طرز تهیه:
ریحان را آسیاب کنید. سپس در ظرف شیشه ای ریخته و روی آن را با یک لایه روغن زیتون بپوشانید.
نکته:
۱ – برای نگهداری این سس ظرف پلاستیکی استفاده نکرده، همچنین در فریزر قرار ندهید
۲ – همیشه سس پستو را بدون افزودنی نگهداری کنید.
۳ – این سس را می توان برای مدت طولانی (۶ تا ۸ ماه) در یخچال نگهداری کرد.
۴ – درصورت دلخواه می توانید از ۱ قاشق سوپخوری دانه کاج نیز استفاده نمائید.