اسپاگتی با سس پستو

اسپاگتی با سس پستو

مواد لازم:

اسپاگتی                                              ۴۰۰ گرم

سس پستو ( طبق دستور داده شده )               بمیزان لازم

روش تهیه:

اسپاگتی را آبکش کنید و به همراه سس پستو سرو کنید.

سس پستو

مواد لازم:

برگ ریحان                                         ۲۰۰ گرم

زیتون سبز (بدون هسته وخرد شده)              ۱۲۰ گرم

سیر                                                   ۲ حبه

روغن زیتون                                         ¼ پیمانه

پودر پنیر پارمسان                                  ۱۰۰ گرم

خشکبار                                              ۳/۱ پیمانه

نمک و فلفل                                          بمیزان لازم

طرز تهیه:

ریحان را آسیاب کنید. سپس در ظرف شیشه ای ریخته و روی آن را با یک لایه روغن زیتون بپوشانید.

نکته:

۱ – برای نگهداری این سس ظرف پلاستیکی استفاده نکرده، همچنین در فریزر قرار ندهید

۲ – همیشه سس پستو را بدون افزودنی نگهداری کنید.

۳ – این سس را می توان برای مدت طولانی (۶ تا ۸ ماه) در یخچال نگهداری کرد.

۴ – درصورت دلخواه می توانید از ۱ قاشق سوپخوری دانه کاج نیز استفاده نمائید.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.