پنکیک بادام زمینی

پنکیک بادام زمینی

مواد لازم:

تخم مرغ                                          ۱ عدد

آرد                                                ۱ پیمانه سرخالی

شیر                                               ¾ پیمانه

شکر                                              ۱ قاشق سوپخوری

کره بادام  زمینی                                ۲ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر                                     ۱ قاشق سوپخوری

نمک                                             ۸/۱ قاشق چایخوری

روغن                                            بمیزان

طرز تهیه:

تخم مرغ را در ظرف می ریزیم و با مفتول سیمی می ریزیم تا پف کند و بعد آرد ، شیر ، کره ،بکینگ پودر و نمک را بتدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملأ یکدست شود . تابه را روی حرارت قرار داده و کمی چرب می کنیم و برای درست کردن پن کیک مقداری در تابه ریخته صبر می کنیم تا پف کن و طلایی شود بر می گردانیم تا طرف دیگر آن هم طلایی شود و در ظرف چیده و سرو می کنیم.

می توان با اضافه کردن یک تخم مرغ و کمی شیر و حذف کردن بکینگ پودر کرپ نازک درست کرد و داخل آن را خامه زده و رول کرده.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.