پلمبیر
پلمبیر
مواد لازم:
خامه ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پودر قند ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۵ قاشق سوپخوری
وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
خلال پسته ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده زرده را با شکر و وانیل میزنیم تا سفت شود و سفید رنگ گردد بعد خامه را با
پودر قند مخلوط کرده و میزنیم تا سفت شود.
سپس سفیده را جداگانه میرنیم تا سفید شود و بعد سفیده را با خامه و زرده مخلوط و بهم میزنیم. خلال پسته و گردو را
اضافه کرده مخلوط و سپس مایه را در قالب مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدهیم (بعد از یکی دو ساعت یکبار
بهم میزنیم) تا پلمبیر حاضر شود.
پلمبیر را میتوان با قطعات کیک ساده سرو نمود یا با بستنی ساده سرو کنید.