پلمبیر

 

پلمبیر

 

مواد لازم:

خامه                                                  ۵۰۰ گرم

تخم مرغ                                             ۵ عدد

پودر قند                                             ۳ قاشق سوپخوری

شکر                                                ۵  قاشق سوپخوری

وانیل                                                ۸/۱ قاشق چایخوری

گردوی خرد شده                                   ۳ قاشق سوپخوری

خلال پسته                                          ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده زرده را با شکر و وانیل میزنیم تا سفت شود و سفید رنگ گردد بعد خامه را با

پودر قند مخلوط کرده و میزنیم تا سفت شود.

سپس سفیده را جداگانه میرنیم تا سفید شود و بعد سفیده را با خامه و زرده مخلوط و بهم میزنیم. خلال پسته و گردو را

اضافه کرده مخلوط و سپس مایه را در قالب مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدهیم (بعد از یکی دو ساعت یکبار

بهم میزنیم) تا پلمبیر حاضر شود.

پلمبیر را میتوان با قطعات کیک ساده سرو نمود یا با بستنی ساده سرو کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.